Skip navigation
Help

Om Polisan

Rengøringsvirksomheden Polisan tilbyder alt til rengøring. Polisan er en 100% danskejet rengøringsgrossist grundlagt i 1932 og har (til trods for sin næsten 100 årige historie) kun haft 2 indehavere, hvor nuværende indehaver Mogens Juhl Pedersen er den ene. Virksomheden forhandler ikke bare rengøringsartikler, men rådgiver også og løsning af konkrete rengøringsopgaver. Ofte er det Polisan som kontaktes når andre eksperter har givet op - selv af store internationale koncerner. Oftest kan man løse opgaven med udgangspunkt i Polisans sortiment af rengøringsløsninger, men af og til kræver situationen at der skal designes helt nye produkter til løsning af en konkret opgave. Polisan er således med hele vejen.  

Polisans kunder er fx rengøringsselskaber, industrielle virksomheder, læge- og tandlægeklinikker, fitness-centre, værksteder, butikker, privatskoler, offentlige institutioner og private husholdninger. Ønsker man blot at købe varer, men ikke behøver rådgivning kan man handle direkte i Polisans webshop - åbent for alle og åbent 24 timer i døgnet.

Der opleves stigende lovkrav til dokumentation af produkters virkningsgrad og risikovurdering. Polisan samarbejder med både ingeniører, laboranter og andre højt specialiserede personer til at varetage dele af disse opgaver. Det betyder at man fx ikke behøver at nøjes med sikkerhedsdatablade som blot lever op til de aktuelle lovkrav, men også kan få sikkerhedsdatablade udarbejdet efter skærpede fremtidige lovkrav. Polisan tilbyder nemlig ikke kun sikkerhedsdatablade udarbejdet efter nuværende lovkrav, men tilbyder også mere fremtidssikrede sikkerhedsdatablade udarbejdet efter fremtidens standard nemlig CLaP.

Polisan er desuden autoriseret forhandler af maskiner og tilbehør fra Kärcher. Man kan hos Polisan tegne en serviceaftale på sit Kärcher-produkt, fx gulvvaskemaskine, støvsuger eller fejemaskine og dermed løbende få vedligeholdt af faglærte teknikere. 

Polisan har desuden, grundet sit lave prisniveau, vundet en retten til at må handle med næsten 1.300 offentlige virksomheder og institutioner omkring rengøringsmidler, plejeprodukter, rengøringsrekvisitter, poser, sække, regøringsvogne og forbrugspapir. Dette samarbejde hviler med en såkaldt SKI-aftale som administreres af Staten- og Kommunernes Indkøbsservice. Denne aftale løber indtil 2016 hvor aftalen igen kommer i licitation.

Polisan producerer desuden industrielle kølemidler som fx Kølsator Kølebrine som anvendes af fx både slagterier, skøjtebaner og  i frysehuse og har også en mindre produktion af møbelplejeprodukter baseret på gamle klassiske opskrifter. Du kender måske Olden Møbelvoks, Akro Polish og Shiny French Polish? Disse blev oprindeligt produceret af fabrikken Reinholt, men er i dag en del af Polisan. 

Velkommen som kunde hos Polisan.