Skip navigation
Help

Historie og aktiviteter

Polisan er en 100% danskejet rengøringsgrossist grundlagt i 1932. Nuværende indehaver Mogens Juhl Pedersen købte virksomheden i 1987 og indtrådte samtidig som direktør. Det giver dig mulighed for at trække på næsten 25 års praktisk erfaring når du handler hos Polisan.

Polisan sælger og rådgiver om alt indenfor rengøring. Fokus ligger primært indenfor investeringsrådgivning, kemi, rekvisitter samt ergonomi. Polisan tilbyder totalløsninger til følgende segmenter

B2B - Business to Business / erhvervskunder i 9 forskellige brancher. Polisan har kørende Key Account Managers (konsulenter) over det meste af Danmark som servicerer dette segment.

B2C - Business to Consumer / private husholdninger. Polisan rådgiver og sælger til private gennem butikken på Gartnerivej, Holstebro.

B2G - Business to Government / offentlige virksomheder og institutioner. Polisan rådgiver og sælger til den offentlige sektor gennem aftale med Statens og Kommunernes Indkøbsservice A/S (SKI-aftale).

Polisan er desuden en del af et større indkøbssamarbejde med andre uafhængige rengøringsgrossister i Danmark. Et samarbejde baseret på stor indkøbsvolumen er nemlig med til at sikre optimale indkøbspriser, til gavn for både os selv og vores kunder.

Polisan er i takt med de senere års globalisering begyndt at importere varer fra flere andre lande. Dette har medført et stigende antal nyheder i sortimentet samt adgang ny viden indenfor både kemi, rekvisitter og ergonomi. En viden som gladelig deles ud af i forbindelse med rådgivning af vores kunder.

Polisan har desuden et gennemgribende netværk opbygget gennem mange år og samarbejder til dagligt med både bl.a. ingeniører, laboranter og andre specialister. Samtlige ansatte hos Polisan arbejder med både salg og rådgivning.