LAGERSALG HOS POLISAN: 30. april og 1. maj 2019 – begge dage kl. 08-18. Både for erhverv og private. Besøg os på Gartnerivej 26 i Holstebro.

Her kan du betale med Dankort + EAN-betaling       Ring til kundeservice på 97 40 10 30

 Find produkter
Din indkøbskurv
Subtotal: 0 DKK
Gå til kassen

Papir til dispensere

Polisan har et stort udvalg af papir til dispensere. Polisan kan stort set tilbyde alle løsninger til alle former for papir og papirark til dispensere. Vi har således et stort udvalg af: ”Håndklæderuller, Køkkenruller, Håndklædeark, Hygiejneservietter, Industriruller, Dispensere, Håndklæderuller og Engangsvaskeklude”.Polisans produkter er af høj kvalitet og sælges til konkurrencedygtige priser. Alle forsendelser er værdiforsikrede og der ydes fuld returret og garanti. Vores kunder kan således trygt bestille varer hos Polisan uden at bekymre sig om eventuelle fejlkøb eller lignende.

Vi rådgiver gerne vores kunder og sidder klar ved telefonen til at vejlede og rådgive, da vi lægger stor vægt på, at Polisans kunder bliver mødt med høj faglighed og ekspertise. Intet spørgsmål er for lille eller for stort. Skriv til os på email: polisan@polisan.dk eller ring til os på 97 40 10 30. Yderligere kontaktoplysninger kan findes på "Kontakt os siden".