LAGERSALG HOS POLISAN: 30. april og 1. maj 2019 – begge dage kl. 08-18. Både for erhverv og private. Besøg os på Gartnerivej 26 i Holstebro.

Her kan du betale med Dankort + EAN-betaling       Ring til kundeservice på 97 40 10 30

 Find produkter
Din indkøbskurv
Subtotal: 0 DKK
Gå til kassen

Personlig hygiejne

Polisan har i pose og sæk, også når det gælder den personlige sikkerhed. Hos Polisan går den personlige sikkerhed hånd i hånd med en professionel og effektiv rengøring. Polisan kan derfor udbyde et stort udvalg af varer som fremmer den personlige sikkerhed og hygiejne i rengøringsprocessen.

Polisans varesortiment inden for den personlige sikkerhed består bl.a. af følgende produkter sæbe, håndrens, desinfektion, hudcreme, engangshandsker, rengøringshandsker, øjenskyllere, plaster, sikkerhedsbriller, overtræksdragter, overtrækssko, træsko og stødabsorberende træsko.Polisans produkter er af høj kvalitet og sælges til konkurrencevenlige priser.  Alle forsendelser er værdiforsikrede og der ydes fuld returret og garanti. Vores  kunder kan således trygt bestille produkter hos Polisan uden at bekymre sig om eventuelle fejlkøb eller lignende.

Vi rådgiver gerne vores kunder og sidder klar ved telefonen til at vejlede og rådgive, da vi lægger stor vægt på, at Polisans kunder bliver mødt med høj faglighed og ekspertise. Intet spørgsmål er for lille eller for stort. Skriv til os på email: polisan@polisan.dk eller ring til os på 97 40 10 30. Yderligere kontaktoplysninger kan findes på "Kontakt os-siden".