LAGERSALG HOS POLISAN: 30. april og 1. maj 2019 – begge dage kl. 08-18. Både for erhverv og private. Besøg os på Gartnerivej 26 i Holstebro.

Her kan du betale med Dankort + EAN-betaling       Ring til kundeservice på 97 40 10 30

 Find produkter
Din indkøbskurv
Subtotal: 0 DKK
Gå til kassen

Rengøringsrekvisitter

Vi har et stort udvalg af rekvisitter til rengøring. Næsten alt til til vask af gulve, vægge, lofter og vinduespudsning, Vi har også masser af specielle løsninger til personer med specielle behov, enten fordi kroppen siger “Nej” til hårde vrid eller hvis man har højtsiddende vinduer som er svære at nå. Vi har moppesystemer med teleskopstænger, næsten alt til professionel vinduespudsning og ellers har vi Fejekoste, svampe, mopper, klude, skafter, gulvskrabere, børster, autobørster, spande, gulvskrabere, vinduesskrabere, knive, spartler og rondeller. (og meget meget andet)Polisans rekvisitter er af professionel kvalitet og sælges altid til konkurrencedygtige priser. Alle forsendelser er værdiforsikrede og vores kunder kan trygt bestille rengøringsrekvisitter og andre varer hos os uden at bekymre sig om eventuelle fejlkøb.

Vi rådgiver gerne inden man køber, man kan enten benytte vores chat-forum, skrive til en medarbejder eller bare ringe til os. Vidste du at når du handler hos Polisan handler du samtidig med Danmarks måske ældste rengøringsgrossist.